Kultakuume?I DIG GOLDI DIG GOLD-TuotteitaPetronella OpistoOta yhteyttäUudet kuvat + linkit
Kotimaisuusaste 100%
Tuotteet ja palvelut
Kultahiput
Konsultaatiot
Korut ja tilausehdot
Korut ja tilausehdot

I DIG GOLD-korut ja tuotteet

Jokainen korumme on yksilöllinen uniikkituote. Käytettäessä luonnon muokkaamaa kultahippua korun osana, ei kahta samanlaista korukokonaisuutta voi tältä maapallolta löytyä!

Annamme jokaiselle korulle Aitoustodistuksen. Isompiin korukokonaisuuksiin tulee mukaan yksilöllinen aitoustodistus joka yksilöi kyseisen korun.

Koruissa käytämme Suomen Lapin Lemmenjoelta löytyviä kultahippuja ja granaatteja sekä Luostolta löytyviä ametisteja.

Lemmenjoelta löytyvät kultahiput ovat keskimäärin 23 karaattisia, eli lähes puhdasta kultaa! Maapallolta löytyy puhtaampia luonnon kultahippuja ainoastaan Sierra Leonesta. Hippujen ollessa näin puhtaita, ne kiillottuvat ahkerassa käytössä jonkin verran. Mekaanisesti muokkautunuttta kultahippua ei voi palauttaa alkuperäiseen muotoonsa.

Luostolta löytyvät ametistit ovat kotimaisia ja jaloimmillaan Euroopan huippuluokkaa. Taitavan viistehiojan käsittelyssä parhaimmista kivistä saadaan maailmanluokan kiviyksilöitä.

Korujen runko-osat ovat 14 karaatin kultaa.

Korujen hintoihin sisältyy alv 23%.


Tilaus-, toimitus- ja maksuehdot

Koska kahta samanlaista korua ei ole, käsittelemme myös korujamme yksilöinä. Jokainen koru on myynnissä vain kerran, eli nyt ihastelemasi koru voi olla jo huomenna toisen kuluttajan käytössä.. Toimi siis pian. Varmimmin saat meidät kiinni puhelimella ja tarvittaessa jättämällä vastaajaan ääniviestin. (Lapissa puhelinkuuluvuudet eivät ole parhaat mahdolliset..)

Tilausehdot

Erämaan Kulta Tmi:n tilausasiakkaan tulee olla täysi-ikäinen. Asiakkaan on tilatessaan ilmoitettava nimensä sekä yhteystietonsa.

Otamme korutilauksia vastaan:

Puhelimitse, tekstiviestillä tai ääniviestillä vastaajaan

puhelin: +358 (0)40 - 57 45 270 (Jukka Kela)

Sähköpostilla: info@eramaankulta.fi (täytä lomake ja kerro tilauksesi)

Tilausvahvistus

Erämaan Kulta toimittaa asiakkaalle tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus lähetetään normaalina postina, tekstiviestinä tai sähköpostina. Asiakkaalla pitää olla mahdollisuus vaivattomasti säilyttää kaikki annetut tiedot joko tulostamalla tai tallentamalla.

Toimitusehdot

Kirje- tai postipaketti

Tilaus toimitetaan Postin välityksellä lähimpään tai erikseen sovittavaan postitoimistoon noudettavaksi. Tuotteidemme hintoihin lisäämme toimitusmaksun joka koostuu postituskuluista (Postin hinnoittelun mukainen maksu, kirjaamismaksu, postiennakkomaksu ja pakkauskulut)

Toimitusaika

Korujen ja tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilausten perille saapumisesta johtuen 2-15 vuorokauden välillä. Mikäli tilausta ei voida toimittaa kohtuullisessa ajassa, ottaa Erämaan Kulta yhteyttä asiakkaaseen. Huom. Erämaan Kulta ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä kustannuksista. Erämaan Kulta ei vastaa matkapuhelinoperaattoreista johtuvista teleliikenneyhteyksien aiheuttamista viivästyksistä.

Erämaan Kulta pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja ilmoituksetta. Muutoksen tulevat voimaan välittömästi, kuitenkin siten, että asiakkaan tilaukseen sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Erämaan Kulta Tmi:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat, mikäli niistä ei päästä sopimukseen, ratkaistaan Lapin käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakeja.

Maksutapa

Maksutapana on postiennakko. Toimituskuluihin lisätään Suomen Posti Oy:n hinnoittelun mukainen postiennakkomaksu, jos lähetyksen painon, koon, toimitusmaan, tai muun syyn perusteella postin veloittama maksu ylittää toimituskulut 5 euroa. Tuotteet lähetetään postitse ja lasku maksetaan postissa lähetystä noudettaessa.

Erämaan Kulta

Kultakuume?I DIG GOLDI DIG GOLD-TuotteitaPetronella OpistoOta yhteyttäUudet kuvat + linkit